Wederverkoop mogelijkheden

Inkoop
Met eigen voorraad
Affiliate
Zonder eigen voorraad
Dropshipping
Zonder eigen voorraad

Wil je wederverkoper / reseller worden?

Het is mogelijk om reseller van Gold Q7 te worden, tegen scherpe inkoopprijzen en leuke vergoedingen.

Wederverkoop introductie

Download onze Introductie-PDF
Inkoop & Verkoop

Het is mogelijk om bij ons in te kopen tegen scherpe inkooptarieven. Hier neem je de producten van Gold Q7 in eigen voorraad en verkoop deze zelf. 

Hoe dit werkt?
Je koopt de producten bij ons in tegen een scherpe inkoopprijzen hiervoor hanteren wij staffel prijzen. Hoe groter de afname hoe voordeliger de inkoopprijs.
Je beheerd zelf je eigen voorraad en rekent direct af bij inkoop van de producten.
Dit kan allemaal via een eigen reseller account op onze website. Wanneer je bent ingelogd zie je direct de inkoopprijzen.

 

purchase-goldq7-100
Affiliate

Het is ook mogelijk om op basis van Affiliate producten van ons te verkopen via een eigen (web)winkel en daar een vergoeding voor te ontvangen. Hiervoor heb je geen eigen voorraad voor nodig.

Hoe dit werkt?
Je promoot de producten in jouw (web)winkel, via een unieke link of kortingscode rekenen jouw klanten af in onze webwinkel en je ontvang daarover een vergoeding.
Je ontvangt van ons een account waarmee je kunt inloggen op onze website en je alle bestellingen kunt volgen.

affiliate-goldq7-100
Dropshipping

Je kunt ook op basis van Dropshipping producten van ons verkopen. Je kunt dan onze producten toevoegen aan je (web)winkel en wij sturen de orders naar de klanten. Hiervoor heb je geen eigen voorraad nodig en ontvang je een vergoeding over per order.

Hoe dit werkt?
Je plaats de producten in jouw (web)winkel, wanneer een klant deze besteld via jouw (web)winkel sturen wij deze order vanuit jouw naam naar de klant. De betaling verloopt dan ook via de eigen winkel.
Per maand sturen wij een factuur voor de verkochte producten tegen inkoopprijs.

dropshipping-goldq7-100
Vertegenwoordiger

Het is ook mogelijk dat je vanuit onze naam bij potentiële resellers langs gaat om onze producten te promoten en verkopen.

Hoe werkt dit?
Je ontvangt van ons alle benodigde promotiematerialen en we spreken een regio regio af waar jij je op kunt focussen. Elke wederverkoper die via jouw bij ons komt, ontvang je een vergoeding bij elke bestelling die deze wederverkoper bij ons plaats. 
 

 

representative-goldq7-100